Slider

Kotimme yksityiskohtia

sunnuntai 11. tammikuuta 2015


Jossain vaiheessa olisi tarkoitus tehdä kunnon asuntopostaus, mutta tällä hetkellä täällä on vielä niin keskeneräistä, ettei se onnistu. Muutimme tähän rivitalokolmioon lokakuun lopulla ja tärkeintä oli saada isoimmat huonekalut paikoilleen. Myimme jotain huonekalujamme ja kävimme shoppailemassa Ikeassa lisää. Jonkin verran aiomme täällä tehdä pintaremonttia ja monet asiat täällä hakevat paikkaansa. Olen mm. ehtinyt muuttaa makuuhuoneessamme järjestystä jo kolme kertaa, koska yritän etsiä järjestystä, joka olisi toimivin. Pöydillä olevat sisustustavarat eivät välttämättä ole niin hienosti esillä, koska nekin hakevat vielä paikkaansa. Taulut ja peilit puuttuvat seiniltä ja joistain valokuvakehyksistä puuttuu valokuvat ym, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa.

Tässä kuitenkin jotain yksityiskohtia kodistamme valokuvien kera. Pidän sisustuksessa valkoisen, ruskean ja beigen värimaailmasta. Tällä hetkellä tykkään sisustaa tähdillä, jota löytyy niin matoista, tyynyliinoista kuin edellisen asukkaan valitsemasta tapetistakin. Rottinki on myös yksi lempimateriaalistani ja sitä esiintyy erilaisissa koreissa ympäri asuntoa. Tykkään myös erilaisista sisustusesineistä, joissa on tekstejä, kuten tuo Candles -laatikko. Oon aika järjestelmällinen ihminen, joten esimerkiksi keittiössä pasta, spagetti, makaroni, riisi, kaurahiutaleet ja murot löytyvät sisustuselementteinä erilaisissa purkeissa. Purkittaisin varmaan kaikki mahdolliset, jos purkit mahtuis jonnekin. ;D Tuon viimeisen kuvan työpöytä on myös yksi lempparipaikoistani nykyään, sillä mulla ei ole moneen vuoteen ollut työpöytää tietokoneelle vaan oon ollut läppäri sylissä lähinnä sängyllä ja sohvalla ja ties missä. Kuvissa ei hirveästi näy, mutta tykkään myös sisustaa valokuvilla ja niitä löytyykin kodistamme erilaisista kehyksistä hyllyillä ja tauluissa.

12 kommenttia:

 1. Teillä on kaunis koti :) Miten sait tuon ns. nimimerkin tuonne postauksen perään tehtyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) http://www.pinkbubble.fi/2013/10/oma-allekirjoitus-postausten-loppuun.html Tuolta katselin ohjeen ja tuon nimmarin tein photoScape ohjelmalla, jolla myös muokkaan kuvat. :)

   Poista
 2. Ja miten nuo linkit tuohon blogin otsikon perään? Mulla ei edes ole noille kohtaa =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko noita "etusivu", "tietoja minusta" ym? :) Sitä on vaikea selittää, kun se on aika monimutkaista. :D Mutta ohjetta kattelin mm. täältä http://www.pinkbubble.fi/2014/05/valilehdet-blogiin-paivitetty-versio-ja.html :)

   Poista
  2. Joo tarkoitan, yritän selvittää miten saan nuo. Kiitos avusta :)

   Poista
  3. Joo ole hyvä, toivottavasti saat tuolta apua! :)

   Poista
 3. Näyttää hyvältä! Kelpuuttaisin monta juttua itsellenikin tuolta ;D

  VastaaPoista
 4. Voi ihana värimaailma teidän kodissa! :) Paljon ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 5. Mistä on toi kori, missä on viltti? Aivan ihana, tahdon samanlaisen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sen lahjaksi, mutta muistaakseni se on Minimanista. :) Oon tuon tapaisia kyllä nähnyt Halpahallissakin joskus viime syksynä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan