Slider

Oman elämäni aakkoset

perjantai 16. tammikuuta 2015

Oon nähny näitä postauksia monissa blogeissa ja ajattelin tähän blogin alkuun tehdä oman version tästä. Tässä on siis tämän hetken elämäni tärkeitä asioita tai mitä nyt noista kirjaimista tuli ensimmäisenä mieleen. Joitain kirjaimia sai kyllä miettiä kauan, mutta kyllä nää sit pikku hiljaa muotoutu. Kuvina oon käyttänyt viime vuodelta kuvaamiani kuvia, joita oon julkaissu edellisessä blogissani.

A
ikaiset aamut - Rakastan aikaisia aamuja. Oikeasti olen aamuvirkku, jos vaan saan nukkua yön hyvin. Mikäs sen parempaa kuin aloittaa päivä aikaisin aamulla, niin päiväkin tuntuu paljon pidemmältä! Tällä hetkellä käytännössä mun elämämässä ei toteudu nämä aikaiset aamut, joten rytminmuutos olisi paikallaan. ;)

Banoffee - Yks mun tämän hetkisistä lempikakuista. Digestive -keksiä, voita, kondensoitua ja karamellisoitua maitoa (eli kinuskia), banaania ja kermaa.

C
anon eos 1100D - Mun kamera. Oon aina tykänny valokuvauksesta, mutta jotenkin rakastuin siihen enemmän kun ostin tän kameran vuonna 2011.

D
ialogi - Itse tykkään keskustella ihmisten kanssa syvällisiä ja vaihtaa ajatuksia. Ihastuin Timossa mm. siihen, ettei hän vastannut mulle pelkästään "ok" tai "ihan hyvää" vaan aina tuli pidempiä vastauksia. Tämä helpotti tutustumista huomattavasti, kun molemmat oltiin avoimia, eikä keskustelu ollut pinnallista. Nykyäänkin keskustellaan paljon elämän asioista ja näistä keskusteluista nautin!

kuva8Epäjärjestys - En voi sietää epäjärjestystä. Kaikilla tavaroilla on oma paikkansa ja oon tosi järjestelmällinen ihminen. Tätä kuvaa mm. hyvin se, että tiskikoneeseen täytyy laittaa astiat juuri oikeille ja samoille paikoille ja pyykkitelineeseen täytyy laittaa pyykit kuivumaan tiettyyn järjestykseen. ;)

F
azerin suklaat - No siis, mikään ei vaan voita Fazerin hasselpähkinäsuklaata! Kinder maxit tulee hyvänä kakkosena. ;)

G
oogle - kovassa käytössä erityisesti kännykällä, kun oon jossain reissun päällä. Näpyttelen mm. googleen jonkun kaupan aukioloaikoja ja tarkistelen ties mitä muita tietoja. Helppoa ja nopeaa tää nykyaika!

Huumori - Ilman huumoria ei pärjää elämässä. Joskus pitäis vaan löysentää vielä enemmän niitä ruuveja päästä, eikä ottaa kaikkea liian vakavasti. :)

I
nspiraatio - Inspiroidun mm. kauniista kuvista, kauniista vaatteista, kauniista sisustuksesta, mietelauseista. Inspiraatiota haen esimerkiksi Pinterestistä ja blogeista.

Jeesus - Uskoni Jeesukseen on tärkeintä, mitä elämässäni on. Hän luo elämälleni pohjan ja tulevaisuudelleni toivon.

K
ylpylä - Käydään mieheni Timon kanssa muutaman kerran vuodessa aina jossain kylpylässä rentoutumassa. Yksi yö hotellissa, kylpyläosaston vapaa käyttö, sauna ja hotelliaamiainen♥ Vaasassa sijaitseva Tropiclandia on ihan lemppari.

L
umia 520 - Mun puhelin. Pitkään olin ilman älypuhelinta ja tämän sain perheeltäni valmistujaislahjaksi. On yllättävän hyvin kestäny, enkä ole kertaakaan tiputtanut! Ei nyt mikään paras älypuhelin, mutta semmonen perusmalli ja mun käyttöön sopiva. :)

M
usiikki - Tätä ilman en voisi elää. Kuuntelen paljon musiikkia cd-soittimella, mp3-soittimella lenkillä ollessani, spotifysta sekä tietokoneelta että puhelimesta. Radio on myös päällä usein keittiössä ruokaa laittaessani sekä autossa. Tämän lisäksi itse laulan, soitan pianoa ja laulan mm. kuorossa.

N
ukkamatot - Rakastan erilaisia nukkamattoja! Meillä on joka huoneessa nukkamatot paitsi keittiössä ja eteisessä. :D

Onnellisuus - Syntyy pienistä asioista. Elämä ei todellakaan aina ole ruusuilla tanssimista, mutta vastoinkäymistenkin keskellä voi löytää elämästä hyviä asioita, joista olla kiitollinen ja onnellinen. Tähän ainakin itse pyrin.

P
erhe - Totta kai perhe on iso osa mun elämää. Oma perhe; mies ja poitsu. Lapsuuden perhe; äiti, isä, isoveli ja pikkuveli. Näiden lisäksi perheeseen on tullut isoveljen vaimo ja pikkuveljen tyttöystävä.♥

Q
ue va a ser - Fran Perean biisi, jota oon laulanu bändin kanssa lukiossa. Opiskelin lukiossa pari kurssia espanjaa ja ihastuin siihen kieleen. Osittain tähän innoitti myös tv:ssä pyörivä Serranon perhe -sarja.♥

R
iviera Maison - maalaisromanttista sisustusta, astiastoja, huonekaluja ym. Nää on kyllä niin kalliita, etten malta ostaa näitä. ;D Oon saanu lahjaks muutaman näiden tuotteista.

S
olu - Meillä on seurakunnassa pienryhmätoimintaa eli solut. Kokoonnumme kerran viikossa tyttöporukalla. Tää on kyl elämässäni todella tärkeä henkireikä ja ihaniin ihmisiin oon saanu tutustua.♥

IMG_5645 Timo - Elämäni mies. Ollaan seurusteltu reilu 8 vuotta.♥

U
usi päivä - Seurataan Timon kanssa Uusi päivä tv-sarjaa. Ihan huippu! :D

V
alkoinen - Lempiväri sisustuksessa erityisesti huonekaluissa. Ruskealla ja beigellä sitten sisustan esim. tekstiileissä.

W
ok - oon ihastunu yhteen helppoon, nopeaan ja herkulliseen kanawok -reseptiin, jonka ajattelin jakaa jossain vaiheessa täällä blogin puolella.

X
ylitoli - Mulla oli ennen hirveä purkkariippuvuus. Saatoin koulussa jauhaa puolipäivää samaa purkkaa ja ruokailun jälkeen vaihdoin uuteen... Enää en syö edes päivittäin purkkaa, mut silloin tällöin. :D

IMG_2302 Yle X - Ylivoimaisesti lemppariradiokanava! Lemppariohjelma sieltä taas on iltapäivän Jälkkä.

Z
zzzz... - Tykkään nukkumisesta ja tarvin öisin aika paljon unta. Ennen kärsin paljon univaikeuksista, etten saanu nukuttua vaikka ois kuinka väsyttäny. Nää oli kyllä kausittaisia ja jos stressasin kovasti jostain, niin sekin vaikutti. Nykyään vauvan myötä oon kyllä niin väsyny, et saan kyllä nukuttua heti, eikä tarvi sängyssä kauaa pyöriä. :D

Å
- Tästä ei tuu mitään muuta mieleen kuin ruotsin kieli, jossa oon ihan älyhuono! Mulle ei oo todellakaan luotu kielipäätä. :D

Ä
ssä mix mehujää - Ihan sikahyvä mehujää! Näitä menikin viime kesänä paljon. :D

Ö
iset keskustelut - Miksi silloin on aina kovasti asiaa, kun pitäis alkaa nukkua? Yleensä nää keskustelut päättyy siihen et tuo toinen puolisko alkaa vastailla "joo,joo, hmmm, mmm, zzzzzzzzzz...." :D

6 kommenttia:

 1. Kanawok resepti tänne! En haluaisi ostaa niitä valmispusseja, mutta kun en oo löytäny vielä mitään helppoa reseptia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittelen jossain vaiheessa, alkoki tekee jo mieli! :D Ite oon tehny kanasta aina jotain kanakastiketta ja riisiä, mutta ku löysin tuon reseptin, niin siihen sai kivan maun, eikä kyllästy niin äkkiä. :)

   Poista
 2. Olipas kiva postaus. Tämmöisen vois itsekin toteuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tän kirjottaminen vei vaan yllättävän paljon aikaa. :D

   Poista
 3. Vähänkö kiva postaus! Itekin vois yrittää tehä tämmösen! :D

  http://outtamyheart-sara.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan