Slider

Hello May!

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Meidän vappu meni tänäkin vuonna pääosin kotona. Vuosittain pitää silti käydä vapputorilla, vaikka se ihmispaljous ahdistaakin ihan sikana, kun ei siellä pääse edes liikkumaan ja vaunuilla sitäkin hitaammin onnistuu eteenpäin meneminen. Sanokaa nyt et on muuallakin päin Suomea lapsilla ja nuorilla perinteenä erilaisten vappujuttujen kuten hiusväri ja serpentiini spray:n ym. suihkuttaminen itseensä ja muihin, niin että vaatteet, hiukset ja kasvot on ihan värissä ja serpentiinissä? Täällä päin nimittäin on ollut tuo perinteenä niin kauan kuin muistan. Ihan jo jotkut kymmenvuotiaat juoksentelee porukassa kasvot ja vaatteet vappuväreissä ja sit niitä suihkutetaan ja kaikenlaisia vappupommeja (mitähän ne nyt edes on nimeltään) heitellään ja suihkutellaan muitten porukoiden päälle. Sit tytöt kiljuu "mun päälle ei saa suihkuttaa!! iiiik, tapan sut jos suihkutat".

Kävästiin me Timon kanssa hakemassa tämän kevään ensimmäiset irtojäätelöt. Otin itse pekaanipähkinä-kinuskin ja on kyl ihan älyhyvää! Muuten poika nukkui koko reissun vaunuissa, mutta loppuvaiheessa otin sen syliin ja kannoin sitä, että sekin näkee jotain muuta kuin vaunujen kopan katon. :D Vois kyl ens vuonna tehdä vappuna jotain muutakin kuten grillata tai jotain. Normaalisti ostetaan esim. metrilakua, mut tänä vuonna ei ostettu sitäkään. Tällanen perus rento vappu kuitenkin. :)


Pitihän sitä illemmalla tietysti katsoa koko perheenä MM-jääkiekkoakin, jossa Suomi otti hienosti turpaansa USA:lta. Noh, meillähän ei sitten edes kolmatta erää katsottu loppuun asti. ;)

Miten teidän vappu meni? Saa linkittää teidän vappupostauksia, jos ootte sellaisia tehneet. :)

2 kommenttia:

 1. Täällä Vappu meni rauhallisissa merkeissä tuon pienen nyytin kanssa <3 Tivolissa käytiin koko perhe. Mukavaa oli, vaikkakin hurjan kylmä :)
  Tässä postaus vapustamme:
  http://keijupolyajasinfoniaa.blogspot.fi/2015/05/vappu-hulinaa.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tivoli on varmaan ollut mukava kokemus! :) Joo täälläkin kyllä tuuli et jos ei paistanu aurinko niin oli aika kylmä. :/ Käynpä katsomassa myös sun postauksen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan