Slider

Kirpputorilöydöt pojalle vol.1

tiistai 26. toukokuuta 2015

Mulla on ongelma! Nimittäin se, etten nykyään enää löydä niin paljon itselleni vaatteita kirpputorilta kuin ennen. Pojalle löydän sitäkin enemmän. Teen siis tällä kertaa ostospostauksen pojan vaatteista, joita oon ostellu tässä lähikuukausina. Pari uutta vaatettakin laitoin kuviin joukkoon. Tässä ei ollu edes kaikkia vaatteita, joita oon ostellu. Yritän tehdä niin, etten hirveästi hamstraisi vaatteita, ettei sitten jäisi osa käyttämättä. Nuo vauvat, kun kasvaa niin nopeasti! Kirpputoreilta ostelen jo reilusti isompiakin vaatteita säästöön, niin onpahan vaatteita sitten.

Paita oli täysin käyttämätön ja alunperin H&M:ltä. Hinta oli kolme euroa. Huivit on alunperin Lindexiltä ja maksoivat kaksi euroa yhteensä.

Shortsit taisivat olla kaikki H&M:n vaatteita ja maksoivat jotain 2-3€/kpl. Noita ylempiä Newbien sinisiä housuja meillä on kolmet ja oon tykänny niistä paljon. Tosin käytössä ne nukkaantuu aika herkästi. Ne maksoivat kolme euroa. Alemmat housut ovat myös Kappahl:ista alunperin ja maksoivat kaksi euroa.

Farkkupaita alunperin H&M ja maksoi muistaakseni kolme tai neljä euroa.

Molemmat bodyt ovat Kappahl:ista. Alimmaisen löysin kirpputorilta hintaan 1€ ja päällimmäisen ostin uutena 9,95€, mutta sain sen puoleen hintaan, kun mulla oli alennuskuponki.

Nämä bodyt ovat myös kirpputorilta ja maksoivat päällimmäinen 0,50€ ja alimmainen muistaakseni euron.

Alimmainen neule on Kappahl:in Newbie vaate, jonka löysin kirpputorilta kolmen euron hintaan. Pari pitkähihaista paitaa (alimmainen Name it ja päällimmäinen Lindex) maksoivat kirpputorilla 1,50€/kpl.

Alimmainen haalari kesää varten on uutena ostettu Kappahl:ista 14,95€, mutta sain siihen -25% alennuksen. Päällimmäisen kesähaalarin löysin kirpputorilta 3,50€ ja se on Lindexin mallistoa

8 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Lastenvaatteissa on kivaa maltillinen hinta, mikä on kyllä hyväkin ottaen huomioon vauvojen kasvunopeuden ja sen, kuinka paljon vaatteita tarvitsee, kun kaikki likaantuu hetkessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo se on totta! Hetkessä ne tosiaan voikin likaantua ja menee koko vaatekerta vaihtoon. :D Sitten kun kaikki esim. 62cm kokoiset vaatteet eivät ole saman kokoisia. Voi jopa käydä niin, että joku jää käyttämättä, koska se ois ollu pienempää kokoa ja ois pitäny ottaa jo aikasemmin käyttöön. Kirpputorit on siks kyllä ihan parasta, kun saa vähän käytettyjäkin vaatteita halvalla! :)

   Poista
 2. Voi suloisuus mitä vaatteita :) niin mun tyylistä mitä ostan pojalle yleensä <3

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Olen huomannut että välillä kirppiksellä on pojille huonompi tarjonta. On kyllä paljon vaalean punaista hörhelöä, mutta poikien vaatteet ovat vähissä. Farkkupaidasta tykkäsin eniten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Sen oon huomannut kans! Tytöille saattaa olla monta pöydällistä vaatteita, mutta pojille ei välttämättä mitään. Onneks löytyy pojillekin välillä. :) Joo se on kyllä ihana! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan