Slider

Syksy kaksituhattaviisitoista

perjantai 18. syyskuuta 2015

  Syksy tekee jo kovasti tuloaan ja jossain postauksessa pohdinkin, että tekisin syksylle omaa tavoitelistaa. Mä en ole ikinä ollut mikään syysihminen. Vaikka rakastan syksyn värejä ja toisaalta myös pimeitä syysiltoja, jolloin voi käydä lenkillä raikkaassa ulkoilmassa tai sitten käpertyä viltin alle, niin samalla syksy on pelottanu mua. Eihän sitä voi kieltää, että syksy on todella pimeää aikaa, kun aurinko näyttäytyy yhä vähemmän aikaa ja vain sataa, sataa ja sataa. Ennen mulle iski aina syysmasennus. Ahdistuin, en saanut mitään aikaiseksi, vietin vapaa-aikani vain neljän seinän sisällä syömässä herkkuja lihoten ja inhoten itseäni. Muutamaan syksyyn tätä ei kuitenkaan ole tapahtunut, sillä esimerkiksi viime syksynä mulla oli niin paljon positiivisia muutoksia elämässä kuten asuntokauppojen tekeminen ja kasvava pieni ihme mahassa, joihin keskittyminen ei antanut ahdistukselle valtaa.
 Oon sitä mieltä, että usein negatiiviset ajatukset ruokkivat sitä ahdistusta lisää joten mun ratkaisu onkin se, ettei lähde vellomaan siihen ahdistukseen kuinka on niin pimeää vaan yrittää keskittyä niihin positiivisiin asioihin. Kuitenkin jos paha olo jatkuu, niin ihmeessä kannattaa hakeutua ammattiavun piiriin!
  Nyt kuitenkin tähän to do -listaan. Kesän listan jälkeen tajusin, et hei vitsit tää listojen teko onkin kivaa hommaa ja tulee oikeasti tehtyäkin jotain, eikä vaan vuodenajat mene ohitse ja huomaa, ettei ole tehnyt yhtään mitään järkevää. On aina hyvä olla tavoitteita elämässä: sekä isompia että pienempiä välitavoitteita.

♥ Syö säännöllisesti viisi kertaa päivässä. Älä jätä ruokailuja välistä, koska se saa voimaan huonosti
♥ Käy ainakin kerran päivässä ulkona raikkaassa ulkoilmassa
♥ Aloita uusi harrastus
♥ Hanki muutama lämmin neule vaatekaappiin, vaikka iho ei niistä tykkääkään
♥ Helli ihoa rasvalla useammin


♥ Varaa aika hierontaan
♥ Tee soittolista syksyksi
♥ Polta paljon kynttilöitä
♥ Käy kuvailemassa kaunista syksyistä luontoa
♥ Remontoi makuuhuone mieleiseksi


♥ Nauti hyvistä tv-ohjelmista kuten Vain elämää!
♥ Tilaa uusi Juha Tapion cd-levy
♥ Hanki joululahjat ajoissa, äläkä ainakaan mene veronpalautusten jälkeisinä päivinä esimerkiksi Keskiselle menettämään hermojasi ihmispaljouteen!
♥ Panosta enemmän blogiin ja nauti blogin tuomista positiivisista jutuista!
♥ Yritä ottaa enemmän asukuvia erilaisissa taustoissa (vaatii kyllä paljon pienen lapsen ja vähenevän valoisuuden takia)♥ Siivoa ulkovarasto ja vie kuorma jäteasemalle ("poissa silmistä, poissa mielestä" -ajatuksella ne tavarat on sinne viety, haha.)
♥ Vietä marraskuussa mukavat synttärit ja 9. vuosipäivää miehen kanssa
♥ Käy kylpylässä ja yövy hotellissa
♥ Opettele käyttämään Polyvorea
♥ Katso joku elokuva, jota et ole vielä katsonut
(Kuvat syksyltä 2012)

Millä mielellä ootte tulevasta syksystä? Onko teillä millaisia suunnitelmia?

4 kommenttia:

 1. Todella kivaa luettavaa tää postaus ja niiin ihania kuvia! <3

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi kommentista!♥ Tällainen palaute piristää aina! :)

   Poista
 2. Voi vitsi, just pari päivää sitten meinasin kans tehdä syksylle to do -listan, mutta päätin sitten etten teekään, en keksinyt tarpeeksi tekemistä, joten pitää mennä vain tilanteen mukaan :-D Mutta tosi kivoja suunnitelmia sulla! En tiennytkään, että Juha Tapiolta on tulossa (vai tullut?) uusi levy! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilanteen mukaan on aivan hyvä kans. :D Joo saa nyt nähdä toteutuuko puoletkaan. :D Tulossa lokakuun 9. päivä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan