Slider

Viime kuukausien puhelinkuvat

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Hei! Oon viimeksi heinäkuussa laittanut kännykkäkuvia tänne blogin puolelle joten eiköhän ole jo aika päivittää taas ajantasalle näitäkin kuvia. Tämän postauksen kuvat ovat vähän erikokoisia, sillä mulla tosiaan on vaihtunut puhelin välissä (kuvista näkee kyllä selvästi, mitkä on otettu uudella ja mitkä vanhalla kännykällä), niin kuvakoot ei ollukaan samat. Mutta älkää antako sen häiritä. Osa kuvista on näkynyt myös Instagramin puolella ja vaihdoin siellä nimimerkkiäkin jokin aika sitten. Nykyään mua voi seurata siellä @jennislullaby nimimerkillä. Kävi muuten hauskasti kun vaihdoin sen nimimerkin. Mulla nimittäin sillon pyöri tuossa oikealla noita instagramkuvia diaesityksenä mun tililtä niin kuin nytkin. Menin sitten yks päivä mun blogiin ja katoin et apua kenen tyypin Instagramkuvia mun blogissa pyörii diaesityksenä. Joku oli ehtinyt ottaa jo käyttöönsä mun entisen nimimerkin ja siinä pyöri jonkun kiinalaisen tytön kuvat. Et joo, vaihdoin sen sitten oikeaan nimimerkkiin ja nyt pitäis ihan mun tilin kuvat pyöriä siinä. Haha.

1. Nämä kuvat eivät ole aikajärjestyksessä ja tämä ensimmäinen kuva onkin otettu jo uudella kännykällä. Itseasiassa juuri sinä päivänä, kun tämän kännykän ostin. Olin entisen kotipaikkakuntani helluntaiseurakunnassa vierailemassa, sillä mua oli pyydetty musiikkivastuuseen yhteen tilaisuuteen. Se ilta meni hyvin ja siitä onkin aikaa, kun oon viimeks siellä seurakunnassa ollut musiikkivastuussa. 2. Nautittiin poitsun kanssa kesäpäivästä ulkona. Ihana nähdä, kuinka hän nautti nurmikosta, vaikka suuhunhan sitä tietysti meni. 3. Löysin Härmän Roadhouse kauppakeskuksen sisustusmyymälästä (en kyllä muista kaupan nimeä) ihanan kellon, mutta se jäi ainakin vielä kauppaan. 4. Meidän poika alkaa olemaan jo niin vanha, että se pärjää ilman mua vähän enemmän, niin oon pystynyt sitoutumaan enemmän kuorotoimintaan. Tämä kuva onkin kuoroharkoista.

1. Syksy toi tullessaan myös collegehaalarit pojalle. Toistan itseäni, mutta nää on vaan niin käteviä! 2. Oltiin Timon kanssa viettämässä 4-vuotishääpäivää kahdestaan kaupungilla. Käytiin shoppailemassa ja Amarillossa syömässä ihan ajan kanssa. Ja muuten ihan kirjaimellisesti ajan kanssa, sillä moni muukin oli päättänyt mennä Amarilloon syömään juuri silloin. Odotettiin ruokaa nimittäin noin tunti. Mutta ei se haitannut. 3. Oon yrittänyt ottaa tavaksi aamuiset vaunulenkit pojan päikkäriaikaan. Muutamana aamuna onkin ollut tosi kivan näköistä, kun sumua on ollut paljon. 4. Tämä kuva onkin taas vähän vanhempi jo, sillä tämä on heinäkuulta ja otettu lastenleiriltä, kun olin siellä ohjaajana.


1. Viikottainen seurakunnan solu eli pienryhmätoimintaa. Meillä on tyttöjen kanssa tapana mennä nyyttäriperiaatteella ja yks solukerta meillä sitten oli tällaiset sapuskat. Ei todellakaan aina syödä näin paljon! Haha. 2. Perjantaina siivosin meidän kodin ja illemmalla istahdin sohvalle karkkien ja uusimman Vauva -lehden kanssa. En tosin vieläkään ehtinyt lukea lehteä, sillä en saanut kauaa istua rauhassa tämän kuvan oton jälkeen. 3. Olin menossa Alajärvelle kuorokeikalle. 4. Ihastelin ulkona ollessa syksyn saapumista.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan