Slider

Kaksituhattaviisitoista osa 2

perjantai 8. tammikuuta 2016

  Hei! Tässä vietän rentoa perjantai-iltaa selailemalla nettiä ja kuuntelemalla musiikkia. Perjantai on yleensä meillä semmonen rento päivä, kun on eka tyyliin hoidettu kaikki pakolliset jutut kuten kaupassakäynnit, siivoamiset ym, niin sitten voi nostaa jalat ylös ja löhötä sohvalla loppuillan hyvällä omalla tunnolla. Illat on muutenkin hyvää aikaa bloggaamiseen, kun poikakin jo nukkuu. Tässä siis toinen osa mun 2015 vuodesta. Ensimmäiseen osaan pääset tästä.


 
  Heinäkuussa Timo piti kesälomaa, niin päästiin sen vuoksi vähän reissaamaan. Käytiin reissulla Etelä-Suomessa; ystäviä moikkaamassa, Korkeasaaressa ja shoppailemassa. Postaukset reissusta löytyvät tästä ja tästä. Olin myös lastenleirillä ohjaajana, kävin markkinoilla ja huviteltiin perheen kanssa Power parkissa. Vaikka säät ei aina olleet niin mahtavat, niin heinäkuu oli kyllä hyvä kuukausi. Blogin puolella jaoin makeannälkään helpon mukikakun ohjeen sekä listasin kesän 2015 lempibiisejä.


 
  Elokuussa alkokin vasta olla kunnon kesäilmoja ja nautittiin niistä pojan kanssa usein kahdestaan, kun Timo oli palannut jo töihin. Oltiin paljon ulkona - lenkillä ja leikkipuistoissa. Käytiin myös rannalla ottamassa aurinkoa, mutta tänä kesänä jäi kyllä talviturkki heittämättä kokonaan. Ehkä ensi kesänä sitten! Esittelin muutamia uusia juttuja meidän kotoa ja kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa kakkutikkareiden tekoa. Oli muuten ihan äklömakea resepti, mutta hyvää joka tapauksessa! Elokuun loppupuolella tiputin mun puhelimen lenkillä ollessani ja kävin ostamassa uuden. Lumia 820 on nykyinen luuri sitten.


 
  Syyskuussa ja muutenkin syksyn aikana mun spotifyn soittolista täyttyi Vain elämää -ohjelman biiseistä. Mieleen jäi erityisesti Antti Tuiskun Sata salamaa ja Sannin versio Maija Vilkkumaan Ei -biisistä. Oli kyllä taas niin hyvä kausi! Rakastuin kellohameisiin, hain inspiraatiota makuuhuoneremonttiin (jota me ei muuten vieläkään olla aloitettu...), kerroin kuinka mun asupostaukset syntyvät ja kirjoitin toivepostauksena pidemmästi sosionomiksi valmistumisesta.  Syksyn aikana sain myös tähän blogiin ensimmäiset blogiyhteistyöt, joista olin todella innoissani! Vietimme Timon kanssa 4-vuotishääpäivää hyvän ruoan merkeissä ja leivoin mä täytekakunkin sen kunniaksi!


 
  Lokakuussa käytiin Vantaalla ystäväpariskunnan luona ja samalla kävästiin Ikeassa ostamassa pojan huoneeseen pieni Kallax-hylly. Esittelinkin vähän pojan huoneen yksityiskohtia tässä postauksessa. Fiilistelin syksyä ja rakastin sitä lyhyttä aikaa, kun lehdet oli puissa niin kauniin värisiä. Aloin ottaa kynttilöitä esille ja polttelinkin jo niitä pimeinä syysiltoina. Mun vuoden kohokohtia oli lokakuussa, kun Juha Tapion uusi albumi ilmestyi ja pääsin vielä lokakuun lopulla hänen keikalleen. Itkuhan siinä pääsi ja oli muuten todella hyvä keikka! Blogin puolella jaoin herkullisen päärynäpiirakan ohjeen sekä kerroin, mikä on parasta just nyt.




  Marraskuussa blogissani oli hiljaisempi postaustahti normaaliin verrattuna. Esittelin mun luottomeikkejä ja tein toisen osan kulissien takana -postauksia, joissa esittelen, kuinka mun postaukset syntyvät. Täytin 24-vuotta ja juhlittiin myös Timon kanssa yhdeksättä vuosipäivää. Mun synttäripäiväks sattu justiin satamaan lunta ja sitä tuli paljon! Tosin ne sulikin sitten parin päivän päästä pois. Esittelin myös syksyn kirpputorilöytöjä. Marraskuussa myös ehkä pikkasen haikailin takaisin työelämään, kun olin kuuntelemassa Lastenpsykiatri Jari Sinkkosen luentoa vanhemmuudesta. Muistin taas, kuinka sosionomin ammatti onkin niin mun juttu!




  Joulukuussa stressiä toi meidän pojan 1-vuotissynttäreiden järjestäminen, vaikkakin juhlat onnistu kyllä tosi hyvin ja meillä kävin paljon porukkaa muistamassa poikaa. Muistelin paljon vuoden takaisia tapahtumia, kun jännitin syntyykö poika kuinka lähellä joulua. Äitiys on kyllä tehnyt musta vieläkin herkemmän ihmisen muun muassa edelleen alan rääkymään jos luen jonkun synnytyskertomuksia. Joulukuussa kärsin joulufiiliksen puuttumisesta. En oikeastaan kuunnellut joululauluja melkein ollenkaan vaan kovassa soitossa oli Mikavelin Marraskuussa ilmestynyt albumi ja Juha Tapion biisit. Joulu meni kuitenkin hyvin ja uutta vuotta vietettiin kaupungin ilotulitusta katselemalla ja muuten kotona. Joulukuussa tein marraskuun tavoin vähän postauksia normaaliin tahtiin verrattuna.

Nyt on vuosi 2015 laitettu pakettiin ja voi keskittyä tähän nykyiseen vuoteen! :)

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Nämä vuosikatsaukset on niin kivoja, varsinkin kun ne on näin hyvin tehty! Tykkäsin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit!♥ Tämän postauksen tekemiseen sai kyllä uppoamaan tunteja, mutta oli se sen arvoista! :)

      Poista
  2. Harvoin tulee kommentoitua, mutta ajattelin ryhdistyä! Luin innoissani jo edellistä blogia ja pienen tuurin kautta löysin tänne :) Itsekin siinä blogiesi välissä äitiydyin, muutaman kuukauden vanhempi tyttö löytyy täältä, joten edelleen blogiasi on ihana lukea, kun löytää muutamia "yhtymäkohtia" omaan elämään.

    Ei tässä mitään järkeä ollut, mutta halusin vain kannustaa jatkamaan, täällä kyllä luetaan!:)

    -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihanaa että kommentoit! :) On tosi ihanaa saada tällaista palautetta! :') Mukavaa myös, että löysit tiesi tänne uuteen blogiin! :)

      Poista
  3. Niin löysin minäkin. Olen Se keski-ikäinen ikäisesi tyttären äiti, joka joskus kommentoin. Nauti nyt ajasta, jonka saat olla lapsesi kanssa. Kiva lukea nuoren perheen asioista. Hyvää jatkoa koko perheelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mukava kuulla! :) Nyt kun sanoit, niin muistan, kun kommentoit! :) Joo mä nautin kyllä, hetkenhän nuo lapset on vaan pieniä. Kiitos ja samoin myös sulle! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan