Slider

Juhannusaatto

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannus jotenkin tuli tosi äkkiä, enkä jotenkin ollut suunnitellut sitä juuri yhtään. Sen tiesin, että Keuruulle ollaan menossa ainakin joku päivä, mutta muuten en ollut sen enempää ajatellut. Oikeastaan keskiviikkona mä havahduin et niin joo se juhannus. Oli vielä paljon juttuja hankkimatta juhannusta varten kuten kylmälaukku, kylmäkalleja ja grilliin kaasupullo. Päätettiin sitten lopulta, että juhannusaatto ollaan vaan kotona ja syödään hyvin. Meillä on ensimmäistä kesää nyt myös grilli, niin aateltiin et täytyyhän sitä nyt grillata! Sauna tietenkin kuuluu juhannukseen myös.
Huomenna ajellaan sitten Keuruulle Juhannuskonferenssiin eli konffaan. Se on helluntaiseurakuntien järjestämä vuosittainen kesäjuhla, joka kerää joka juhannus n. 30 000 ihmistä Iso kirja -opistolle. Itse oon viettänyt siellä jokaisen juhannuksen minkä muistan ja ollaan miehen kanssa haluttu sitten viettää juhannus joka vuosi siellä. Tänä vuonna ei vaan olla yötä, kun poika on vielä niin pieni ja tää Suomen keskikesä nyt ei ole mikään lämmin, ettei mikään teltta oikeen kiinnosta.


Ainakin nämä jutut lähtee huomenna mukaan reissuun. Itselle otan kahdet kengät ja pakko ottaa myös kumisaappaat mukaan. Sadetta on luvattu Keuruulle joten märkää tulee olemaan. Sateenvarjon myös aion ottaa mukaan, vaikkei sitä kuvassa näykään. Mukaan lähtee myös vesipullo, huulirasva, aurinkolasit, lompakko, kännykkä ja kännykän laturi. Pojalle pakkaan mukaan collegehaalarin, pipon, villasukat ja kaulahuivin. Vaihtovaatteita otan myös mukaan, vaikkei niitä kuvassa ole. Myös tietysti vaippoja, harsoja, pyyhkeitä, kosteuspyyhkeitä ja rasvaa lähtee mukaan. Kuulosuojaimet ovat myös ehdottomat, sillä erityisesti musiikki saattaa olla liian lujalla pojan kuuloa ajatellen. Leluja täytyy myös ottaa muutama mukaan viihdykkeeksi. Näiden lisäksi otamme mukaan vaunut ja siihen kuuluvat härpäkkeet kuten sadesuojaa, vilttiä, makuupussia ym. Vaikea sanoa tuleeko pojalle kuuma tai kylmä jos koko päivän olemme ulkona vaunuilla, mutta otan mielummin liikaa mukaan kuin liian vähän.


Mutta näillä mennään ja hyvää juhannusta kaikille!♥

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä mukavaa! :) Toivottavasti sullakin oli ihana juhannus! :)

   Poista
 2. löysin blogisi vähän aikaa sitten ja ihastuin heti! tosi kivoja kuvia ja olet todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi mukavan oloinen blogi, värikkäät ja hyvänlaatuiset kuvat :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan