Slider

Valkoista mustalla

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Farkut - Gina Tricot | T-paita - Gina tricot | Kengät - kirpputori

Musta ja valkoinen on kyllä sellainen yhdistelmä, joka ei petä koskaan! Mun päällä harvemmin näkyy valkoista paitaa, mutta tää oli kyl tosi kiva. Ostin tämän paidan muutama viikko sitten tekemältäni Vaasan reissulta. Tää oli mukavan kevyt päällä ja tykkäsin, että tää on takaa pidempi kuin edestä. Ostin näitä sitten kaksikin, mutta toisen mustana. Ei vaan oikeen laatu ollut hyvä, sillä muutaman käyttökerran jälkeen tähän oli jo tullut nukkaa enkä ole vielä ehtinyt edes pestä! Harvemmin oon pettynyt näihin vähän halvempien vaateketjujen vaatteisiin, mutta tähän paitaan kyllä olin. Ehkä tää nyt tän kesän menee. :D

Mun pitäis löytää itselleni lisää kesäkenkiä. Näistä kengistä tykkään kyllä paljon ja nää makso aikoinaan kirpputorilla 1,50€! Nää alkaa vaan olla jo parhaat päivänsä nähneet. Yleensä kesät kuljen pääasiassa semmosilla lipsuttimilla tai miksi niitä nyt kutsuisi, joissa varpaat saa sujautettua kenkään, mutta muuten kengät ovat avoimet. Sellaisia mulla taitaakin olla neljät tai viidet tuolla odottamassa lämpimiä kelejä. Vähä oon hamstrannu, mutta ne kuluu tosi äkkiä. :D Tulis vaan se kunnon kesä nyt jo!

6 kommenttia:

 1. Kannattaa ostaa sellainen nukanpoistokone jos et vielä omista, Halpa-hallissa ainakin myytiin jollain kympillä pari vuotta sitten sellaisia :-D Sillä saa kätevästi näkyvät nukat vaatteista pois, vaikka ei sitä ehkä ihan ohuimpiin kankaisiin kannata käyttää. Ite oon ainakin tykännyt siitä, tulee heti paremman näköisiä vaatteista kun sillä poistaa nukat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en oo koskaan kyllä kuullutkaan! :o :D Täytyypä tsekkailla jos löytäisin sellasen, kiitti vinkistä! :)

   Poista
 2. Moi! Sulla on kiva ja mielenkiintoinen blogi. Tykkään erityisesti kaikista vaatepostauksistasi ja näistä iiiihanista isoista ja selkeistä kuvista! Jään ehdottomasti lukijaksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos, kiva kuulla, että pidät! :) Tulin kyllä hyvälle mielelle tästä sun kommentista.♥ Tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan