Slider

Luukku 19. My day - Vauva-arkea

maanantai 19. joulukuuta 2016

  Ajattelin pitkästä aikaa toteuttaa My day -postauksen näin vauva-arjesta. Näin alussahan vauva nukkuu lähinnä koko ajan, ettei tämä arki hirveästi ole muuttunut. Pitää toki vauvaa syöttää ja vaihtaa vaippaa. Yöt ovat tietysti muuttuneet, enkä taida itse nukkua kokonaista yötä putkeen vielä pitkään aikaan. Mutta loppujen lopuksi lapset ovat pieniä niin vähän aikaa, että enköhän mä jaksa. Tämä my day on lauantailta, eikä tehty oikeastaan mitään ihmeempiä. Lähinnä oltiin kotona vaan.

klo.01.21 Tyttö herää, syötän hänet ja menen takaisin nukkumaan.

klo.03.23 Tyttö herää. Vissiin nukahdetaan molemmat syötön jälkeen. Herään joskus neljän aikoihin uudestaan ja käyn vielä vaihtamassa tytölle vaipan.

klo.06.27 Tyttö herää ja syötän hänet. Nukahdan itsekin, niin hän jää viereen nukkumaan.

klo. 07.59 Herään tällä kertaa itse eikä uni oikein tule. Kaikki muut vielä nukkuu. Selaan kännykkää ja katselen ne tutut instagramin, facen, blogin ja uutiset. Alan kirjoittaa tätä postausta.

klo.08.25 Tehdään Timon kanssa aamutoimia lapsille. Olinkin unohtanut kuinka paljon vastasyntynyt likaa vaatteita. Aina ne on joko puklussa tai kakassa. Samalla, kun syötän tyttöä katselen youtubesta vlogeja. On jäänyt taas katsomatta monen päivän videot.

klo.09.10 Syön itse aamupalaa ja laitan itseni valmiiksi. On ihanaa, kun on saanut omat vaatteet takaisin käyttöön, eikä tarvitse miettiä sitä, mihin saan mahani mahtumaan. Suunnittelen lähteväni pojan kanssa kahdestaan kaupoille.klo.10.30 Syötän tytön ennen kuin lähden ja sillä saan itselleni n. pari tuntia shoppailuaikaa. Käsken Timon ilmoittamaan jos tyttö herää, ilmoittaa nälästään ja pitääkin tulla aikaisemmin kotiin.

klo.10.50 Päästään kaupungille. Maksan parkkimaksun ja käydään nopeasti H&m:llä. Yritän etsiä yhtä tiettyä bodymekkoa tytölle nimiäisiin, mutta niin mun tuuria, ettei niitä enää ole myymälässä. Netissäkin näytti olevan koot loppu. 

klo.11.20 Ajetaan suoraan Ykkösbasaari kirppikselle, mutta se oli pieni pettymys, kun pöydät oli näin joulun alla aika tyhjillään. Löysin mä kuitenkin yhden t-paidan pojalle ja yhdet housut tytölle. Ihanaa, että nyt saa vapaasti katsella tyttöjen vaatteita!


klo.12.15 Saavutaan kotiin. Vien samalla roskat ja käyn hakemassa parin päivän postit. Meidän pojalle oli tullut syntymäpäiväonnittelut mun ystävältä. Ehdin syömään itse ennen kuin tyttö herää.

klo.13.30 Teen blogipostauksia olohuoneessa.

klo.15.05 Mua väsyttää niin paljon, että nukahdan tytön kanssa sohvalle. Laitan pikkuveljelle viestiä, jos hän jossain vaiheessa käy toisella paikkakunnalla H&M:n myymälästä katsomassa, onko niitä mun etsimiä mekkoja vielä siellä.klo.16.50 Leikin pojan kanssa ja meinaan taas nukahtaa. Ihan älytön väsy! Meen sanoo Timolle et taas tekis mieli jotain hyvää. Tekis mieli käydä hakee joulukarkkeja ja muutenkin pitäis loput joululahjat ostaa. Tyydyn leipomaan pipareita.


klo.20:05 Koko ilta menee vaan kotona. Käyn suihkussa ja makoilen tytön kanssa sängyllä. Hän on kerrankin hereillä jopa reilun tunnin.

klo.21:36 Teen blogipostauksen valmiiksi ja alan nukkua, kun väsyttää niin paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan