Slider

Luukku 4. Joululahjavinkkejä miehille

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joululahjaideoita miehille1. Kauneudenhoito. Miehelle voi ostaa uuden hajuveden, partahöylän tai partakoneen. Onko hänellä jo kosmetiikkalaukku? Jos ei, niin se on kätevä kaikkien näiden säilytykseen, kun on esimerkiksi yötä jossain. Itse oon ostanut Timolle useammankin hajuveden ja ne on aina olleet tykättyjä.

2. Elektroniikka + pelit. Monet miehet tykkäävät pelata jollain pelikonsolilla. Yks lahjavinkki on tietysti joku pelikonsoli jos sellaista ei vielä ole, Jos joku pelikonsoli jo löytyy, niin tarvitseeko siihen päivitystä? Pleikkariin voi tarvita uudet ohjaimet tai tietokoneella pelaavalle pelihiiri, pelinäppäimistö tai kuulokkeet mikillä. Onko miehellä jo uusimmat pelit kuten NHL 17, Fifa 17, Battlefield 1? Tarvitseeko kännykkään tai tablettiin suojakuoria tai muita oheistarvikkeita? Kuunteleeko mies paljon musiikkia esimerkiksi tietokoneen tai kännykän kautta? Bluetooth-kaiutin voisi silloin olla hyvä lahjaidea!

3. Asusteet. Tarvitseeko mies uuden vyön, lämpimän kaulahuivin tai pipon? Voiko boksereitakaan koskaan olla liikaa? Jos mies käyttää kelloa tai koruja, niin sellainenkin olisi varmasti mukava lahja. Jos tietää miehen vaatemaun, niin tietysti vaatteita tai kenkiäkin voi hyvin ostella.

+ Lahjakortit. Lahjakortit on myös hyvä vaihtoehto esimerkiksi johonkin vaateliikkeeseen, elektoniikkakauppaan, johonkin yleiseen liikkeeseen kuten cdon.com:iin tai verkkokauppa.com:iin. Tykkääkö mies enemmän aineettomista lahjoista tai elämyksistä? Miten olis keilailu, syöminen, värikuulasota, huonepakopelit ym. Elämyslahjat.fi tarjoaa myös erilaisia vaihtoehtoja.

+ Harrastukset. Harrastuksiin liittyvät jutut ovat tietysti hyviä. Lukeeko mies kirjoja, katsooko paljon elokuvia? Kokkaako hän ruokaa tai tykkää leipomisesta? Harrastaako hän jotain urheilulajia tai käy paljon salilla? Onko hänellä salivarusteet kunnossa tai oisko treenikassin päivitys hyvä? Ruuvaileeko hän paljon autoja tai muita? Onko hänellä tarvittavat työkalut siihen?

Näiden lisäksi tietysti karkit, suklaa ja itse tehdyt herkut ovat varmasti hyvä lahja! Lahjojen ei todellakaan tarvitse maksaa paljon ollakseen hyviä lahjoja. Ajatus on tärkein! Tärkeintä on myös muistaa, että jokainen on yksilö, eikä kaikki miehet käytä esimerkiksi kelloja tai ruuvaile autoja, mutta tässä tuli jotain vinkkejä yleisellä tasolla. Oon itse kerrankin ostanut Timolle parikin lahjaa, josta hän ei tiedä yhtään mitään! Hän on tässä vuoden aikana puhunut näistä tavaroista, muttei olla niitä vielä hankittu. Hän ei varmaan itsekään näitä edes muista, mutta tiedän, että tarpeellisia lahjoja varmasti ovat ja käyttöön tulee. Ihanaa on kyllä päästä ilahduttamaan toinen.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan