Slider

Luukku 5. Epäonnistuneet asukuvat vol.1

maanantai 5. joulukuuta 2016

  Bloggaaminen ei todellakaan ole mitään helppoa, teksti ei todellakaan aina tule kuin itsestään ja kuvat ei todellakaan aina onnistu. Usein esimerkiksi asukuvat menee sillee, et niitä otetaan kylmässä ehkä jo vähän turhautuen ja meillä lapsi on joko vaunuissa tai palloilee ympäriinsä siinä samalla. Sitten muutaman kymmenen räpsyn jälkeen oot sillee et "no oisko siellä edes muutama onnistunu kuva". No aina ei ole ja sitten harmittaa, kun kotona ollessa sen vasta huomaat. Joskus käy niinkin hyvin, että onnistuneita kuvia on niin paljon, että onkin jo valinnanvaikeus siitä, mitä kuvia lopulliseen postaukseen päätyy.
  Oon monien bloggaajien blogeista nähnyt kuvia epäonnistuneista asukuvista ja ajattelin joulukalenterin kunniaksi julkaista itse samantyylisen postauksen. Yleensä epäonnistuneet kuvat menevät heti roskakoriin, mutta nyt olen yrittänyt säästää myös näitä epäonnistuneita kuvia.


  Kamerasta löytyy paljon näitä hiusten asettelukuvia. Alemmasta kuvasta en ole kyllä yhtään varma, että mitä ihmettä mä touhuan! Oletan kuitenkin, että siinä olen molemmilla käsillä korjannut myös hiuksia, että ne näyttäis vähän paremmilta.

"Odota mua väsyttää nyt niin paljon, että otan pienet päikkärit tässä!"


  Silloin on vähän helpompi ottaa kuvia, kun lapsi on kiinni vaunuissa, eikä palloile ympäriinsä. Joskus on nimittäin vaikea saada sitä pysymään pois kuvasta. Monissa kuvissa jakelenkin pojalle ohjeita "käy hakemassa tuo käpy tuolta (ja pysy poissa kuvasta...)". Toisessa kuvassa on vissiin taas joku lepohetki menossa tai vedän henkeä, että jaksan tän kuvausrumban loppuun. Haha.


  Sitten meidän kamerasta löytyy suoranaisia pelleilykuvia tai muita ilmeilykuvia. Ei kaikkea tarvitse aina niin vakavasti ottaa ja asukuvien ottaminenkin voi olla joskus hauskaa. Alemmassa kuvassa alko ehkä jo turhauttaa. "Kun ei mitkään kuvat onnistu ja tääl on kylmäkin ja kohta varmaan sataa vettä!"


  Kamera räpsyy myös usein silloin, kun olen vasta asettelemassa vaatteita paremmin. Toisessa kuvassa vaatteet ovat huonosti eikä hiuksissakaan ole kehumista.


Kuvausohjeita kuvaajalle: "Ota sit sellanen kuva et tulee vaan tää osa kuvaan, naaman ei tarvi näkyä"Lopuksi on sellaisia kuvia, jotka vaan on tosi epätarkkoja tai muuten epäonnistuneita. Keskimmäinen kuva on ylivalottunut ja alimmaisessa kuvassa on muuten vaan huono asento. Kun ei aina tajua, kuinka tyhmältä joku asento näyttää kuvassa.

Mitä mieltä tällaisesta postauksesta?

2 kommenttia:

  1. Hehe. Mie oon julkaissu joka vuosi "epäonnistuneista" kuvista kuvakavalkaadia nimellä Kulissien takana. Eli et ole ainut jonka kameraan eksyy suorastaan surkuhupaisia kuvia. Etenkin asukuviin, koska kuvaan asukuvani itselaukaisimella tai amatöörikavereiden käsissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä katsomassa!:) Mut hyvä etten ole ainoa! Heh, tiiän kyllä fiiliksen, kun ennen mäkin kuvasin paljon itselaukaisimella. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan