Slider

Testissä Hurraw! -huulirasvat

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

  Mä tuun vähän jälkijunassa monessakin asiassa, niin kuin tässäkin. Oon nähnyt näitä Hurraw! -huulirasvoja blogeissa jo vaikka kuinka kauan, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi ostaa niitä testiin. Mutta nyt yks päivä otin selvää, missä Seinäjoella niitä myydään. Ja huh, kun aattelin aluks et niitä ei myydä missään kaupassa täällä! Mut onneks Emotion liikkeessä näitä oli! Olin katsellut etukäteen netistä näitä eri makuja ja lemppariksi päätyi kookos ja vanilja. Ostoskoriin mulla päätyi kuitenkin kookos ja greippi, koska vanilja oli tietysti sillä hetkellä loppuunmyyty.
  En ole tästä asiasta varmaan koskaan maininnut blogissa, mutta mähän oon ollu ala-asteelta lähtien huulirasvariippuvainen. Oikeesti. Justiin tuossa joku aika sitten käskin Timon mun kanssa etsimään huulirasvaa ennen nukkumaanmenoa, koska en vaan voi mennä nukkumaan jos en hampaiden pesun jälkeen laita huuliini huulirasvaa. Jos lähden jonnekin, niin kaksi asiaa, mitä otan aina mukaan; kännykkä/lompakko ja huulirasva. En yksinkertaisesti voi lähteä ilman huulirasvaa minnekään ja jos vahingossa käy niin, että huulirasva jää kotiin, niin se on ihan kamalaa ja huulia alkaa kuivaa juuri sillä hetkellä, kun tajuan huulirasvan jääneen kotiin. Oon yleensä pärjänny kahdella huulirasvalla, niin että toinen on aina sängyn vieressä ja toinen esimerkiksi takin taskussa, mutta nykyään se ei enää riitä. Tuo meidän poika on hyvin taitava ottamaan leikkeihinsä mun huulirasvat ja niitä löytyykin ties mistä sohvan alta ja lelulaatikoista. Siksi päätin ostaa pari huulirasvaa lisää ja päädyin testaamaan näitä paljon puhuttuja Hurraw! -huulirasvoja.
  Hurraw! -huulirasvat ovat täysin luonnonkosmetiikkaa ja huulirasvat valmistetaan täysin vegaanisista, raaoista ja luonnonmukaisesti viljellyistä raaka-aineista. Jopa kaikki värit ja maut ovat luonnonmukaisesti saatuja. Makuja onkin laidasta laitaan lakritsista limeen ja kahvista sitruunaan. Osa huulirasvoista tuovat huulille pienen sävyn kuten kaneli ja kirsikka. Niitä ajattelin kokeilla seuraavaksi näiden jälkeen.


  No mikä sitten oli tällaisen huulirasvariippuvaisen tuomio näille huulirasvoille? Se täytyy ensimmäisenä sanoa, että rakastan kaikkia huulirasvoja, missä on joku maku. Sellasia tekis vaan mieli syödä. Haha. Kookos oli paljon voimakkaampi maku kuin greippi ja muutenkin tykkäsin kookoksesta paljon enemmän. Muuten koostumuksessa ei oikeastaan eroa ollut. Sen huomasin, että näitä huulirasvoja piti laittaa huuliin aika paljon, jotta saa pidempiaikaisen vaikutuksen. Jos laitoin huulirasvaa ihan sipaisun, niin tuntu, että sitä sai hetken päästä olla laittamassa taas lisää. Siitä vähän miinusta, koska nämä huulirasvat ovat aika kalliita 5.50-6€/kpl, niin luonnollisesti ne kuluvat nopeasti jos huulirasvaa täytyy laittaa niin paljon. Jostain syystä nämäkään huulirasvat eivät sovi mulle päivittäiseen käyttöön. Olisin kyllä ajatellut toisin, sillä nämä ovat luonnon omista raaka-aineista valmistetut. Mulla nimittäin on herkät huulet enkä voi esimerkiksi käyttää huulikiiltoja tai huulipunia ja osat huulirasvat ovat myös poissuljettuja, koska mun huulet rohtuvat niistä päivittäisessä käytössä. Alan jo miettiä, että mikä ainesosa sen reaktion tekee. Mulla on käytössä myös ihan perus Vitalis -huulirasva ja sitä voin käyttää koko ajan ilman, että huulille tapahtuu yhtään mitään ikävää. Käytänkin yleensä sen rinnalla näitä erilaisia makuhuulirasvoja. Mutta kyllä nää Hurraw! -huulirasvat kosteuttaa huulia ja tekee niistä pehmeät eli hoitavat siis asiansa hyvin ja plussaa ehdottomasti kattavasta makukokoelmasta, kivasta muotoilusta sekä luonnonmukaisesta valmistuksesta! Ostan näitä kyllä jatkossakin!

Ootteko te jo testanneet näitä huulirasvoja? Mikä on teidän mielestä paras "maku"? :)

6 kommenttia:

  1. Hei muistaakseni oon nähnyt noita Seinäjoella myös Punnitse & Säästä -kaupassa, jos en nyt aivan väärin muista! Ihan vaan vinkiksi, jos niillä kulmilla liikut ja oot hommaamassa uusia makuja näistä :-) Ite en oo näitä kokeillut, jostain syystä oon ollut aika epäileväinen näitä kohtaan, koska ne on niin kehuttuja ja suosittuja :-D Kuulostaa tyhmältä, mutta tosi usein sellaiset tuotteet, joita monet kehuu, ei mun mielestäni oo hyviä, niin kuin esim. Babylips-huulivoiteet. Toki myös hinta näissä Hurraweissa on vaikuttanut siihen, etten vielä oo testannut :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitti vinkistä! Siellä ois paljon helpompi kyllä käydäkin ku keskustassa! :) Pitää käydä katsomassa! Heh, kannattaa joskus ostaa edes yks testiin. :D Babylipsejä en oo itsekään kokeillut. :D Ja se on totta, että nää on kyl hintavia, niin mullakin vähä sama, etten siksi ole testiin ostanut. Mut nyt aattelin et kokeillaan. :)

      Poista
  2. Voi, Hurrawit on ihania! Mun lemppari on suklaa ja se sävyttävä kirsikkaversio. Harmi, että sulle nää ei niin hyvin sopineet :(. Käyttäisin näitä joka päivä, mutta tuo tuubi on jotenkin niin pieni että se aina katoaa jonnekin. Paremmaksi vaihtoehdoksi on osoittautunut eoksen huulirasva. Pakkaus on mukavan iso, ja koostumus ehkä hiukkasen kivempi kuin hurraweissa. Muistaakseni eoksetkin ovat luonnonkosmetiikkaa, mutten oo ihan täysin varma… :D Ne myös tuoksuu ihan jumalaisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, sitä kirsikkaversiota itsekin mietin ainakin seuraavaksi. :) Joo en tajua, mut joskus yläasteella huomasin et huulikiillot ei sopinu ollenkaan ja niistä huulet reagoi heti. ;o Mut sit esim. näissä Hurraweissa jos käytän välillä muutakin huulirasvaa huulissa, niin sitten ei oo mitään ongelmaa. :) Onhan toi kyllä pieni et menee kyl hukkaankin helposti. :D Joo oon miettiny, että niitäkin vois joskus testata! Laitan korvan taakse tuonkin vinkin! :)

      Poista
  3. Sun instassa ehdinkin jo näitä hehkuttamaan :D Mulle nää sopii jotenkin tosin hyvin taas ja kiva, että saa myös ihan Emotionista/Sokokselta. Esim. Baby Lipsit kuivattaa mun huulia entisestään vaan.... Pitää toi greippi ehkä ostaa itse seuraavaksi, kun sitä olen joskus aiemmin tuoksutellutkin:)

    Toivottavasti löydät jonkun kunnon kosteuttavan huulirasvan vielä itsellesi! Jos raaskit, niin kannattaa kokeilla Elisabet Ardenin 8 hour cream huulirasvaa, mutta se on tosiaan näitä vielä reippaasti tyyriimpi. :/ Itse ostin sen joskus laivalta tarjouksesta ja laitan sitä iltaisin. Sopivan paksua yöksi laitettavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sopii sulle hyvin! :) Noku oon miettiny noiden Baby lipsienkin testaamista, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi. :D Toi greippi on kyllä hyvä!

      Joo se ois hyvä ku löytyis sellanen hyvän makuinen/tuoksuinen, joka ei kuivata huulia. ;D Kiitti vinkistä, täytyy katsella! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan